Man doodt zijn kinderen en pleegt zelfmoord in Temse

13 juli 2008 at 18:01 (België, Burgers)

Bron: DeMorgen.be
In het Oost-Vlaamse Temse zijn een 36-jarige man en zijn twee kinderen omgekomen bij een familiedrama. Het gaat om een jongen van drie en een meisje van vijf jaar oud.

Man
De lokale politie van Temse trof rond 14 uur het levenloze lichaam van een 36-jarige man aan nabij het bedrijf Becton Dickinson in de Laagstraat, vlakbij de E17 in Temse. De man was daar tewerkgesteld. “Alle verwondingen wijzen erop dat de man van het gebouw gesprongen is”, aldus Anton Schotsaert, woordvoerder van het parket van Dendermonde.

Kinderen
Toen bleek dat de man in een echtscheidingsprocedure verwikkeld was en hij dit weekend het hoederecht had over zijn twee kinderen, ging het gerecht naar hen op zoek. Op het thuisadres van de man trof de politie dan de lichamen van de twee kinderen aan. “De eerste vaststellingen wijzen erop dat ze gedood zijn door de man”, aldus Schotsaert. “Vermoedelijk had het koppel geen andere kinderen.”

Moeder
De moeder van de twee kleuters, die vermoedelijk op een ander adres woonde, is ongedeerd. De dienst slachtofferhulp van de lokale politie vangt haar op. (belga/sam)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: