Stop weblog

3 september 2008 at 21:56 (Geen categorie)

‘k Heb besloten om te stoppen met dit weblog. Naar mijn idee wordt het vrijwel niet bezocht en de berichten over zelfmoord zijn haast niet aan te slepen zo veel. Het is bijna een dag taak geworden.

Advertenties

4 reacties

 1. peggy said,

  hallo. ik vind het serieus jammer dat je bent gestopt. ik had graag namelijk wat recentere berichten gelezen. maar ik begrijp dat het op een gegeven moment heeeeeeel veel werk word. helaas.

  groetjes peggy

 2. Anouk Romers said,

  Voor recente informatie over zelfmoord en zelfmoordpreventie, kun je terecht bij 113Online. Deze stichting is in september 2009 online gegaan en biedt hulp aan suïcidale mensen, hun naasten en nabestaanden.

 3. Willem said,

  Heel jammer.

 4. natalie said,

  ik vind het altijd moedig dat mensen dit opstarten … maar helaas gebeurd het steeds meer en meer en begrijp ik de reden al te goed …ik heb het zelf heel dicht bij mee mogen maken en ik ben mijn man eraan verloren zal nooit meer de oude worden ben een ander mens geworden soms heel sterk soms minder .. het is vaak nog een taboe ..ik en cursussen gaan volgen en me erin gaan verdiepen want aan 113 en hupinstanties als slachtofferhulp vond ik niet bij me passen die mensen proberen het wel maar hebben het vaak niet zelf meegemaakt dus dan maar een klein praktijkje niet om er veel wijzer van te worden maar wel om de mensen een helpende hand te bieden …. voor meer info vrijblijvend naatelietje@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: