Doorgaan of niet???

‘k Heb het idee dat de weblog niet of nauwelijks wordt gelezen. Graag wil ik weten of er mensen zijn die het een nuttig weblog vinden en of ik er dus mee moet doorgaan.

Advertenties

4 reacties

 1. Venki said,

  eeh, ik vind dat dit een nuttig weblog is, alleen heb ik dit toevallig gevonden. en voor mij ietwat laat want ik ben niet meer suïcidaal. het initiatief vind ik goed. mensen die eruit willen stappen vinden vaak nergens begrip of willen niemand lastig vallen met hun problemen en verdriet. had ik toen maar zoiets gevonden als deze weblog, dan had ik mn frustraties kwijt gekund op het forum ipv er alleen mee te blijven zitten. ik weet niet of ik de eerste ben die een reactie geeft…. of de laatste

 2. evert said,

  Ik lijd aan borderline en de gedachten gaan elke dag door me hoofd, het speelt op als ik in een situatie terecht kom als ik door mijn borderline in de problemen kom.
  ik vind je webside geweldig goed, goed onderbouwde inforamtie met history en alles. inderdaad, voor mensen als ik heel fijn om te lezen dat ik hier niet alleen insta. mocht ik ooit tot de beslissing komen weet ik in iedergeval dat het zo moet gebeuren dat andere er het minst last van hebben.
  voor de trein springen of een auto is dan niet zo goede omdat ik niet de intentie heb andere met een trauma op te zadelen (ik weet toch wat dat is)
  laat het AUB staan, mensen zullen zich er niet sneller door laten verleiden, dat geldt in ieder geval voor mij.
  het begrip wat ik hier vind is geweldig.
  ik weet ook niet of het de oplossing is om zelfmoord te plegen, zonder risiko is het zeker niet maar als je iedere dag lijd en andere in problemen zou brengen door dat lijden, of andere beschadigt door een error in mij hersenen..kan je je afvragen wat minder schadelijk is.
  ik heb 2 familyleden die zelfmoord hebben gepleegt, ik heb er altijd begrip voor gehad.
  ik zeg ook, als ik dan toch zelfmoord ga plegen dan eerst alles proberen en dat ben ik nu aan het doen. ik ben niet meer bang.

  dan wil ik nog kwijt, dat als het zover komt dat andere mij kunnen besturen en mijn eigen wil (als je die al heb) tersprake komt dat ik dat een ander die ik niet ken niet gun

 3. Deborah said,

  Ik ben ook nog nooit eerder op deze website geweest, terwijl ik toch wel vaak zoekopdrachten uitvoer gerelateerd aan het zelfgekozen levenseinde. Het is helemaal waar dat mensen die met dit idee rondlopen niet of nauwelijks gehoor of begrip kunnen vinden voor hun strubbelingen. Als je nog gemotiveerd ben, ga er dan vooral mee door!
  TIP: gebruik liever niet het woord ‘moord’. Het plegen van een moord is een zeer ernstige criminele daad. De mensen die zelf hun leven beëindigen zou ik niet graag als zware criminelen bestempelen, dat verdienen zij niet.

 4. wim said,

  wim. mijn hele leven het idee gehad dat ik hier niet op mijn plaats was. ben nu 65 jaar en eigenlijk hoeft het niet meer. gisteren gehoord dat mijn vriendin longkanker heeft. gaat er nog voor (chemo) maar ik ben bang dat ik mijn derde patner ga verliezen.en wat dan ben erg depressief geworden de laatste maanden. financieel ook een zooitje. ik ben angstig voor de toekomst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: